Lassilan Palstaviljelijät ry Toimintakertomus 2010

Lassilan Palstaviljelijät ry

Toimintakertomus 17 toimintakaudelta 1.1.2010-31.12.2010

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 15.3.2010. Kokoukseen osallistui 33 yhdistyksen äänioikeutettua jäsentä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Osmo Perkamo ja sihteeriksi Marita Ågren.

Hallinto

Yhdistyksen toiminnasta on vastannut vuosikokouksessa toimintakaudeksi valittu hallitus joka kokoontui toimintansa aikana 4 kertaa. Hallituksen puheenjohtajana toimi

Osmo Perkamo, sihteerinä Marita Ågren, varapuheenjohtajana Jouni Saarenpää, rahastonhoitajana Kari Ylinen, jäsen Risto Syvälä (varaston avaimet) jäsen Helvi Nieminen (elojuhlat ym. Järjestelyt).

Tilintarkastajina toimivat Riitta Perttunen ja Riitta Skoglund, varalla Sirkka-Liisa Koskinen ja Eila Savolainen.

Jäsenistö

Yhdistyksen kaikki palstat 187 kpl olivat vuokrattuna tai varattuina kauden aikana joista 1 palsta peruutusten vuoksi jäi tyhjäksi. Palstamaksu palstasta saatiin peruutuksesta huolimatta. Kiinnostuksen lisääntyminen palstaviljelyyn näkyi runsaana palstanhaku kyselijöinä pitkin kautta. Kauden aikana 29 viljelijää erosi yhdistyksestä. Uusia jäseniä hyväksyttiin 17. Jäsenyyttä hakevia on kauden lopussa 8. Vuoden 2010 lopussa vapaita palstoja oli 12 joista 4: lle ie ole vielä hakijaa.

Viljelytoiminnan valvonta

Palsta-alueen hoitoa valvottiin ja tarkastuksin joiden perusteella annettiin suullisia ja kirjallisia huomautuksia 18 viljelijälle, lisäksi annettiin neuvontaa ongelmapalstojen vuokraajille.

Palsta-alue

Keväällä saatiin alueen käytäville kivituhkaa jota leviteltiin koko kesän kestäneillä talkoilla.

Vapaaehtoiset ruohon leikkaajat joutuivat hoitamaan käytävien reuna nurmikoita useana kertana.

Koska viljelijät laiminlöivät laajasti nurmikoiden hoitoa.

Ilkivaltaa esiintyi alueella 4 eri kertaa. Näiden tapausten takia hallitus neuvoo, ettei laatikoissa säilytettäisi alkoholijuomia eikä muutakaan varkaita kiinnostavaa tavaraa.

Puutarhajätteet

Puutarhajätelava oli paikalla 14.5–17.5.2010 jätekustannus yht. € 450,81

Kalusto

Yhdistyksellä on varastovaja jonka avaimia on jaettu 3 € panttia vastaan 85kpl. Vajassa on 4 kpl työntökärryjä,2 kelaruohonleikkuria, moottorikäyttöinen ruohonleikkuri, 2 viikatetta,

3 lapiota, 2 talikkoa, 2 rautakankea oksaleikkuri ja saha ym. tarvikkeita. Hallituksen hallussa on lisäksi siimaruohonleikkuri jota jäsenet ovat voineet käyttää tarvittaessa.

Elojuhlat

Yhdistyksen perinteiset elojuhlat pidettiin 15.8.2009 epävakaassa säässä. Ohjelmassa oli kompostineuvontaa ja tuote-esittelyjä sekä perinteisesti arpajaiset. Arvat myytiin loppuun hyvien voittojen houkuttamana.

Kesävesi

Kesävesi oli kytkettynä viikot 18-38/.2010 korjaustaukoa lukuun ottamatta. Verkostossa oli kauden aikana yksi putkirikkoa, Veden kulutus oli kauden aikana 694 m3 ja veden asennus- kulutus- ja perusmaksut olivat yhteensä 1405,07 €

Talous

Yhdistyksen talous jäi Ylijäämäiseksi 807,99 € johtuen Helsingin veden laskun viivästymisestä seuraavalle tilikaudelle.

Yhdistyksen toimihenkilöt, tilintarkastajat, hallitus ja puheenjohtaja tekivät vapaaehtoistyötä eivätkä saaneet muuta korvausta kuin vapautuksen jäsenmaksuista.

Lassilassa 1.2 2011 Lassilan Palstaviljelijät ry Hallitus

Osmo Perkamo Puheenjohtaja Marita Ågren Sihteeri

Mainokset

0 Responses to “Lassilan Palstaviljelijät ry Toimintakertomus 2010”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Mainokset

%d bloggers like this: