Hakijoille tiedoksi!

Lassilan palstaviljelijät ry:n jäsenyyttä on hakenut 30.2.2023 mennessä yli 50 hakijaa.  vapautuvia palstoja on vuosittain n. 15-25 kpl. eli nykyisen jonon purkaminen voi viedä 1-2 vuotta. 

Lassilan palstaviljelijät ry:n jäsenillä on oikeus viljelypalstan hallintaan. Täytä hakulomake ja lue Lassilan palstaviljelijät ry:n järjestyssäännöt (linkki sivun alalaidassa). Rasti ruutuun, kun olet hyväksynyt järjestysäännöt.

Jos vapaata palstaa ei heti löydy, jää hakemuksesi jonoon. Palstat jaetaan haku järjestyksen mukaan. Palstoja vapautuu yleensä keväällä, kun uusi viljelykausi alkaa.

Kun palstoja vapautuu, otamme hakijaan yhteyttä ja mahdollisesti järjestämme katselmuksen palstoista. Jäsensopimus tehdään aina uuden palstaviljelijän kanssa ja se on voimassa toistaiseksi.

Lassilan palstaviljelijät ry:n jäsenmaksu (esim. vuonna 2022 on 40 €) laskutetaan vuosittain. Uusilta jäseniltä peritään 10 €:n liittymismaksu. Jäsenmaksu oikeuttaa viljelypalstan hallintaan.

Yhdistyksen toimintaa ohjaa yhdistyslaki, yhdistyksen säännöt sekä ohjeet jäsenille.

Lähettäessäni jäsenhakemukseni sitoudun noudattamaan Helsingin Kaupungin viljelypalstojen hoidosta laadittuihin sääntöihin sekä  Lassilan Palstaviljelijät ry:n sääntöihin ja ohjeisiin kun minut hyväksytään jäseneksi.

Jäsenyyshakulomake

Tällä lomakkeella voit hakea Lassilan Palstaviljelijöiden jäsenyyttä ja oikeutta viljelypalstaan.

Uudet viljelyohjeet2020  

Click to access viljelypalstojen-k%C3%A4ytt%C3%B6-ja-hoito-ohje.pdf


Kategoriat


%d bloggaajaa tykkää tästä: